Mit forløb med Jeannie Bjerregaard, startede kort efter min ansættelse i DR med overskriften:

“Hvem er jeg som Leder”
Forløbet blev sat sammen af Jeannie udfra en fælles vurdering af hvilket behov jeg havde for, at kunne adaptere og udfylde min rolle som leder. Strukturen blev fastlagt med nogle tests og en række andre faste elementer som vi i fællesskab aftale ville være hensigtsmæssige at komme igennem i forhold til de kompetencer jeg allerede havde.

Mit forløb hos Jeannie Bjerregaard har været en forudsætning for at jeg hurtigt har kunnet finde på plads i rollen som leder, både i relation til min afdeling og mine ansatte, men også i en stor organisation som DR. Forløbet har afdækket og identificeret mine værktøjer, men også mine udfordringer som leder og har hurtigt givet mig den selvtillid der er en nødvendighed for at få et godt afsæt i mit arbejde som leder af DR Scenografi. Jeg har via den sikkerhed som forløbet har givet mig, efterfølgende haft en større grad af tillid til , og en evne til mere konsekvent at gennemføre de beslutninger som jeg som leder vurdere er de rigtige.

Jeg har oplevet forløbet som fokuseret, og struktureret, men samtidig så tilpas fleksibelt så vi har kunnet vende konkrete udfordinger når de opstod, og sparet mht. løsninger i relation til de kompetencer forløbet havde til formål at afdække og mobilisere.

Henrik Juul Nielsen, Områdeleder DR Scenografi/Værksteder Rekvisit & Special Effect DR-DR Byen

I min karriere med karate landsholdet har jeg deltaget i et hav af mentale kurser og forløb.

Jeg har kendt Jeannie i mange år, og det forløb som jeg var igennem hos hende, skulle ændre mit syn på mange ting. Som top atlet led jeg bl.a afpræstations angst, rod på hjemmefronten, og ”at gå til kampsport men at være bange for at blive ramt”..- som at gå til svømning og være bange for vand. Selv havde jeg masser af teorier om hvorfor jeg gjorde som jeg gjorde, men det bragte mig ikke videre.

Forløbet risede rammerne op for mig, hvad der var essentiel at bekymre sig om og hvad var mindre vigtigt. Jeg blev udfordret meget på mit følelses mæssige område, da Jeannie har en utrolig god evne til at stille de rigtige spørgsmål på det rigtige tidpunkt. Det altså en proces som gradvist gik dybere og dybere ind og det problem eller bakketop som jeg mente var problemet endte med at være noget helt andet.

Jeg takker Jeannie mange gange for det, hun har gjort for mig, og Jeannie kan kun få mine varmeste anbefalinger til folk, der ønsker sig at komme videre til det næste niveau.

Philip Carlsen-Marketing Manager, Prof. Karate Instruktør

I have had the pleasure to work close together with Jeannie for many years. Jeannie is a very dedicated and skilled person. She has coached our department though a special motivation course “motivation factor” which she has done very successful. She is extremely talent in coaching where she listens without judging. She also uses her coaching shills in project management where she has held motivations courses for the sites to increase the recruitment rate. Jeannie has always been great to create team spirit and has always contributes to the best possible working environment. I have really enjoyed working together with Jeannie. I can fully recommend Jeannie and her work; she would be a tremendous asset in any company!

Conny (Næsby) Olsen, EDC System Supporter at Novo Nordisk A/S

Jeannie is a great person to work with. She is a down-to-earth, hard working, extremely talented, intelligent and detail-oriented individual with positive attitude towards life and work. She always amazed me with her in-depth subject knowledge and her ability to articulate and communicate this knowledge depending on her audience both internal and external. She is a thorough professional, extremely passionate about her work. She is a right combination of humility and assertiveness.

Birgitte Loop, Senior International Trial Manager at Novo Nordisk A/S

Indlevelse, nysgerrighed, åbenhed, høj moral, evne til at lytte, enestående evne til at omsætte sin viden til praksis – dette er blot nogle af de ord, som umiddelbart falder mig ind. Derfor er Jeannie enestående som coach.

Anette Larsen Clinical Trial Coordinator at MSD

Jeannie er en af de dygtigste coaches, jeg har arbejdet sammen med. Hun har en høj moral og integritet, som kommer såvel samarbejdspartnere som kunder til gode. Hun har mine bedste anbefalinger.

Helle Bundgaard, CEO and Founder, www.motivationfactor.com